Wat is Magento?

by beheer, 2 december 2016

Voor iedereen die een webshop wil beginnen zijn er zaken die je moet weten. Magento is iets wat niet in je kennisveld mag ontbreken. Het is daarom goed om eerst iets meer te vertellen over Magento. Heel kort gezegd kun je zeggen dat Magento jou kan helpen om zelf een professionele webshop op te zetten. Magento is een e-commerce pakket. Dit betekent dat je met dit pakket digitale handel kunt drijven via een digitale webshop. Het pakket helpt je met het design, de inhoud en de functionaliteit van je webshop. Magento helpt je bijvoorbeeld met zoekmachine-optimalisatie. Dit zegt je op dit moment misschien nog niet zoveel, maar zodra je start met je webshop, dan zal deze term constant voorbij komen. Een webshop moet namelijk gevonden worden door alle potentiele klanten. Dat betekent dat je er alles aan moet doen om de webshop in de schijnwerpers te zetten. Eén manier om dat te doen is via zoekmachine-optimalisatie. Met zoekmachine-optimalisatie zorg je ervoor dat je gevonden kunt worden via Google. 98% van alle Nederlanders maakt gebruik van Google. Als jou webshop niet door Google opgemerkt wordt, dan zullen de klanten jouw webshop dus ook niet vinden. Magento beschikt over allerlei handige functies waarmee je ervoor kunt zorgen dat je wordt opgemerkt door Google. Tevens helpt Magento met catalogus management. Magento is een programma dat schaalbaar is. Dus of je nu een kleine webshop hebt of je bent eigenaar van een grote webshop, je kunt Magento in beide gevallen inzetten. Voor meer informatie over dit programma kun je terecht op jaagers.nl. Via deze website kun je de software ook gelijk bestellen. Magento is als het ware de ruggengraat van een webshop. Je kunt de website van je webshop via het e-commerce pakket inzien en veranderen. Je kunt je website managen en updaten.

Kies voor kwaliteit, kies voor Magento van jaagers.com

Mocht je inderdaad beginnen met een webshop, kom dan eerst eens langs op de website van jaagers.com. Hier kun je in eerste instantie terecht voor allerlei handige informatie dat van pas kan komen tijdens het opzetten van de webshop. Je kunt rustig in je eigen tijd alle informatie doorlezen. Op dit moment hoef je nog niets te kopen of te bestellen. Je kunt het zien als een oriëntatiefase. Zodra je wat meer kennis hebt betreffende het opzetten van webshop en wat daar allemaal bij komt kijken, dan kun je starten met een meer actieve fase. In deze fase kun je contact opnemen met één van de werknemers van jaagers.com. Deze kan je dan meer vertellen over de software je die nodig hebt. Wat je onder andere nodig hebt is webhosting. Hiermee zorg je ervoor dat je webshop online komt en dat ook blijft. Webhosting zorgt er ook voor dat je systeem dagelijks wordt voorzien van een back-up. Mocht je dit allemaal regelen via jaagers.com, dan wordt alles ook nog eens netjes voor je geïnstalleerd, zodat jij verder nergens omkijken naar hebt. Dit betekent echter niet dat je geen controle hebt over het systeem. Met het magento e-commerce systeem dat je bestelt via jaagers.com heb je immers zelf controle en inzicht in het systeem.

Bel nu voor een gesprek

Mocht je interesse hebben, dan kun je direct bellen met een medewerker van jaagers.com. Op de site vind je verschillende telefoonnummers van de kantoren in drie verschillende steden. Dit zijn:

  • Zwolle
  • Amsterdam
  • Nijmegen

Afhankelijk van je locatie in Nederland kun je dus met één van deze kantoren bellen. Het zijn allemaal vaste telefoonnummers, dus je hoeft je geen zorgen te maken over vervelende service kosten.