Geen tijd voor een bezoek aan de winkel? Kies van voor iPhone 7 reparatie van ZoGefixt

Geen tijd voor een bezoek aan de winkel? Kies van voor iPhone 7 reparatie van ZoGefixt

by beheer, 20 maart 2017

De iPhone 7 is de nieuwste versie van de iPhone telefoons die op dit moment verkrijgbaar is. Dus als je een eigenaar bent van een iPhone 7, dan ben je daar natuurlijk extra zuinig op. De iPhone 7 is een hoogstandje van de huidige techniek. Nadeel is wel dat de iPhone 7 daardoor erg kwetsbaar is. De telefoon heeft bijvoorbeeld een heel mooi groot scherm. Maar hoe groter het scherm, des te groter het risico dat er een barst in komt. Hoe zuinig je ook op je telefoon bent, een ongeluk zit altijd in de kleinste hoekjes. Eén moment van onoplettendheid is genoeg om de telefoon uit je handen te laten glippen. En dat is vervolgens voldoende voor fikse beschadigingen. Het is dan ook geen klassieke Nokia. Deze kon je immers naar hartenlust laten vallen. Als je iPhone 7 kapot gaat, dan moet je deze natuurlijk laten repareren. Maar niet iedereen heeft tijd om naar de winkel te vliegen. Stel dat je telefoon op maandag kapot gaat en je kunt je telefoon pas in het weekend naar de winkel brengen. Dat betekent dat je 5 dagen geen iPhone 7 hebt! Dat is natuurlijk onaanvaardbaar. Als je dus zo snel mogelijk iemand nodig hebt voor iPhone 7 reparatie, dan kun je het beste contact opnemen met ZoGefixt. Want de medewerkers van ZoGefixt komen namelijk bij jou langs voor de iPhone 7 Reparatie. Dat betekent dat je niet hoeft te wachten op het weekend. Je kunt een afspraak maken en vervolgens komt de reparateur bij jou langs om je iPhone 7 te repareren. Dat is wel zo prettig natuurlijk, want daardoor kun jij zo snel mogelijk weer genieten van die mooie iPhone 7. Een fijne bijkomstigheid van deze deal is dat jij gewoon verder kunt gaan met je werkzaamheden. Je kunt er dus voor kiezen om ZoGefixt op je kantoor uit te nodigen. Terwijl jij dan gewoon verder gaat met je werk, kan de reparateur van ZoGefixt de iPhone 7 reparatie verzorgen. Je verliest op deze manier geen tijd en ook geen geld. Je hoeft namelijk geen voorrijkosten te betalen. De kosten zijn dus niet anders dan wanneer je de telefoon zelf naar een winkel zou brengen. Wat wel anders is, is natuurlijk het feit dat je nergens naar toe hoeft en niet hoeft te wachten tot je telefoon klaar is.

De vele voordelen van iPhone 7 Reparatie op een rijtje

Hierboven zijn al een paar voordelen opgenoemd. Je hoeft immers niet zelf naar de winkel te reizen. De reparateur komt bij je langs en je hoeft je werkzaamheden niet te staken waardoor je geen tijd verliest. Deze redenen zijn op zich al voldoende om te kiezen voor iPhone 7 reparatie van ZoGefixt. Andere voordelen waar je van kunt profiteren zijn bijvoorbeeld:

  • No Cure, No Pay
  • Originele kwaliteit onderdelen
  • Vakkundige reparaties
  • 12 maanden garantie

Het is altijd fijn als je garantie krijgt op de iPhone 7 reparatie. Het is natuurlijk in ieder geval fijn dat je de telefoon (kosteloos) kunt laten repareren als deze binnen 12 maanden opnieuw kapot gaat. Maar het is ook erg prettig om te weten dat je deze garantieperiode krijgt aangeboden. Dit betekent dat ZoGefixt zeer veel vertrouwen heeft in de geleverde diensten.

De verschillende apparaten die je kunt laten repareren

Tot zover hebben we het steeds gehad over iPhone 7 reparatie, maar natuurlijk kun je bij Zogefixt ook terecht voor de reparatie van andere telefoons en apparaten. Naast iPhone 7 reparatie kun je je bijvoorbeeld ook kiezen voor de reparatie van andere iPhone modellen, Samsung modellen en iPads.