De personeelsadministratie zelf regelen?

by beheer, 23 april 2017

Het bijhouden van de personeelsadministratie is een vak apart. Op uw werk bent u misschien de aangewezen boekhouder, dan bent u hier ongetwijfeld in geschoold. Maar als u een zelfstandig ondernemer bent dan hebt u vrij weinig aan uw cursusje boekhouding dat u tien jaar geleden gevolgd hebt. Er komt in deze tijd nog heel wat bij kijken dus het is wel zo verstandig dat u weet waar u mee bezig bent. Hebt u daarom hulp nodig bij de personeelsadministratie? Neem dan eens een kijkje op onze website want wij kunnen u helpen aan de juiste software waarmee u de personeelsadministratie eenvoudig kunt degraderen tot een simpel klusje. Want via personeelssysteem kunt u inloggen op uw eigen profiel en de personeelsadministratie van al uw personeel bijhouden. Ook uw werknemers kunnen een eigen account aanmaken en in hun beveiligde omgeving hun gewerkte uren inzien, verlofdagen aanvragen en ziektes doorgeven. En dit kost u slechts 3 euro per werknemer per maand. Zeg maar dag tegen al die dure boekhouders die u nu in dienst hebt. Of gooi die ingewikkelde boekhoudsoftware het raam uit. Als u met ons in zee gaat dan kunt u zich direct aanmelden en hebt u niet eens software nodig. Alles kunt u namelijk via de website en dus geheel digitaal regelen. Mocht u een keer uw laptop niet bij u hebben en toch de personeelsadministratie willen bijwerken dan kunt u dus ook inloggen met behulp van uw smartphone of tablet en onderweg de personeelsadministratie afronden.

Dankzij onze software gaat u personeelsadministratie nog leuk vinden!

Dankzij onze technologie is de personeelsadministratie zelfs voor de grootste digibeet nog een eitje. En daar zullen uw medewerkers erg blij mee zijn. Want het is vrij vervelend als u niet op tijd de gewerkte uren uitbetaald of wanneer de vakantieplanning niet op tijd af is. Dat zijn zaken die u beslist te allen tijde moet zien te voorkomen, of u nu verlies of winst maakt. Want uw personeel is als de aorta van het bedrijf. Gaat het er slecht mee en zijn ze niet gemotiveerd, dan kan uw winst aanzienlijk dalen, in welke branche u dan ook mag werken. Maar niet alleen voor uw personeel gaat u natuurlijk de personeelsadministratie online voeren. Het levert diverse voordelen op:

  • U kunt flink bezuinigen op boekhoudkosten,
  • Het is een stuk overzichtelijker en eenvoudiger bij te houden,
  • En u kunt snel de gegevens aflezen als u bijvoorbeeld uw jaarlijkse begroting en belastingaangifte opstelt.

Dus meer eenvoud dankzij een overzichtelijke lay-out, wat wilt u nog meer? Dit is overigens een serieuze vraag want we willen de personeelsadministratie voor u in de toekomst nog leuker maken. Dus laat ons weten hoe u dit programma ervaart. Zonder feedback kunnen we onze producten niet verbeteren en dat is zonde. We willen u immers jarenlang goed van dienst kunnen zijn.

Hebt u hier nog vragen over? Onze klantenservice staat voor u klaar

Mocht u nog vragen hebben over deze ideale manier van personeelsadministratie dan kunt u die vragen direct na het lezen van deze tekst aan onze klantenservice stellen. Want we zijn tijdens kantooruren telefonisch maar ook via de chat te bereiken. Spreek gerust een medewerker aan zodat u interactief met hem of haar de website kunt bekijken. Stuurt u liever een e-mail? Dan kan dat uiteraard 24 uur per dag. Kies voor deze prettige manier van boekhouden zodat u tijd overhoudt voor andere belangrijke zaken. Als het papierwerk op orde is dan valt er ongetwijfeld een last van uw schouders. De tijd die u nu overhoudt kan geïnvesteerd worden in klantenrelaties, het verbeteren van producten en het aansporen van uw personeel.