Internetmarketing met Adwords

by beheer, 28 april 2017

Is uw website opgezet via het handige Adwords? Kunt u daarom zelf aan uw site werken zonder dat u daarvoor continu een webdesignbureau in hoeft te schakelen? Maar merkt u dat het qua klandizie niet bepaalt opschiet? Wilt u daarom graag aan internetmarketing doen? Adwords leent zich uitstekend voor dit soort zaken. Maar u hebt voor uw internetmarketing via Adwords wellicht wel wat hulp nodig. En dat is waar wij om de hoek kijken want dankzij Inventus zal uw website ongetwijfeld hoog in de ranking van Google eindigen. En dat is uiteindelijk waar het om gaat als het over internetmarketing via Adwords gaat: een hoge positie op de landingspagina van Google. Waarom is dat zo belangrijk? Het is eigenlijk heel simpel. Want Google heeft een monopoliepositie in zeer grote delen van de wereld waaronder Nederland. Burgers die zoeken naar een site zoals de uwe zullen sleutelwoorden invoeren. De eerste 10 uitkomsten zijn voor hen het meest interessant. Daar zullen ze op klikken, niet op de tweede of derde pagina. Mocht het niet bevallen dan proberen ze andere sleutelwoorden. Dus dat betekent dat uw internetmarketing via Adwords erop moet zijn gericht dat men met de juiste sleutelwoorden u kan vinden. Maar hoe werkt dat en hoe kunt u dat voor elkaar krijgen? Hebt u daar überhaupt kaas van gegeten? We kunnen het ons zeer goed voorstellen dat u dit werk natuurlijk uit wilt besteden. Neem in dat geval eens een kijkje op onze website: https://inventus.online/diensten/.

Doe aan internetmarketing via Adwords

Wat kunnen we voor u betekenen op het gebied van internetmarketing via Adwords? Neemt u in ieder geval contact met ons op want we zijn een bedrijf dat graag samenwerkt met haar klanten. We willen nieuwe hulpmiddelen uitvinden qua communicatie en deze marketing ook aan u aanbieden zodat u een optimaal resultaat kunt behalen. We willen voor u en uw website de juiste sleutelwoorden vinden en daar schrijven we teksten voor die op de website worden geïmplementeerd. Dankzij deze SEO teksten zult u ongetwijfeld hoger in Google eindigen. Zeker als u op andere sites backlinks laat plaatsen want dat is tevens de manier om hoog in Google te eindigen. SEO en linkbuilding zijn de ideale methodes voor internetmarketing. Met Adwords maar ook voor websites die gebouwd zijn met behulp van een ander platform. Reken er maar op dat we over de techniek beschikken om iedereen te helpen met internetmarketing. Adwords is in ieder geval een aan te raden platform als u zelf onderhoud wilt plegen aan uw site. En wie wil dat nou niet? U kunt foto’s en productbeschrijvingen toevoegen, blogs bijwerken, foto en video’s uploaden en communiceren met uw bezoekers en hopelijk potentiële klanten.

Meer bezoekers op de site resulteert in een toenemende winst

Sinds 2008 werken wij als internetmarketingbedrijf vanuit Twente voor u in Nederland. Waar u dan ook woont, we helpen u met internetmarketing via Adwords. We zijn officieel partner van Google en beschikken over de licenties waardoor we aan internetmarketing via Google kunnen doen. Op de website vindt u handige informatie over projecten uit het verleden en ziet u hoe hoog deze sites dankzij onze hulp eindigen. Qua internetmarketing via Adwords hebt u aldus de volgende opties:

  • Laat SEO teksten schrijven en laat backlinks op andere nevenwebsites plaatsen,
  • Laat een filmpje maken en zet het op YouTube,
  • Laat banners ontwerpen en zet ze op zoekpagina’s, sociale media en andere gelieerde websites.

Bent u benieuw wat de kosten zijn of hebt u andere vragen? Neem dan even contact met ons op door te bellen of stuur uw vragen per e-mail naar ons op!