Patchkast

by beheer, 31 juli 2018

Ben je op zoek naar een patchkast? Een patchkast is het hart van uw organisatie. Je kunt het zien als een meterkast in een woonhuis, zo maakt ook iedere organisatie gebruik van een kast. En deze is van groot belang. Want hier worden vaak de services en overige randapparatuur bewaard. En ze zijn een belangrijke factor voor een stabiel netwerk. Meer weten? Lees verder!

Heb je interesse in een patchkast?

Internet is tegenwoordig onmisbaar en belangrijk geworden. Het is daarom belangrijk om dit goed en overzichtelijk op te bergen. Wil je een patchkast kopen? Er zijn hiervoor verschillende mogelijkheden. Zo heeft u de mogelijkheid uit twee typen kasten en twee typen deuren. Zo kun je kiezen uit een glazen deur en een geperforeerde deur. De geperforeerde deur zorgt voor goede ventilatie. Een glazen deur zorgt voor minder stof in de serverkast. Je leest het, elke keuze heeft z’n eigen voordeel. Wanneer het gaat om de diepte van serverkasten en patchkasten wordt er uitgegaan van buitenmaten. Hier dient dus rekening mee gehouden te worden wanneer de diepte wordt bepaald.

Wij geven u graag advies

Graag adviseren onze specialisten welke patchkast het beste bij jou past. En we hebben niet alleen patchkasten in ons assortiment. Om uw server optimaal in te richten zijn verschillende accessoires geen overbodige luxe. Van afdekpanelen en legborden tot mini toetsenborden, u bent bij ons aan het juiste adres. Eenvoudig online besteld en super snel geleverd! Met behulp van onze specialisten weet u precies wat het beste bij uw organisatie past en vindt je altijd iets wat aansluit op jouw wensen. Meer weten? Neem gerust contact op. Je kunt contact opnemen via de chat of de telefoon. En wacht niet te lang met bestellen, want zodra je jouw bestelling hebt betaald wordt jouw bestelling direct opgestuurd.