Altijd meteen kokend water dankzij de Quooker Kraan!

by beheer, 1 september 2018

U herkent het waarschijnlijk wel; u bent aan het koken en u heeft meteen kokend water nodig, maar u heeft nog geen water opgezet. Dat betekent dat u de waterkoker moet pakken, deze moet laten vollopen met water en vervolgens lang moet wachten totdat het water eindelijk gekookt is. Zou het niet heel veel prettiger zijn wanneer u dit alles gewoon veel sneller zou kunnen doen? Dan hebben wij goed nieuws voor; het kan veel gemakkelijker geregeld worden om meteen kokend water te hebben. Het enige wat u hier voor nodig heeft is een Quooker Kraan. Met een Quooker Kraan kunt u namelijk meteen over kokend water beschikken. De Quooker Kraan is daarom ook een heel nieuwe stap in de ontwikkeling van het koken. Met een Quooker Kraan hoeft u namelijk nooit meer te wachten totdat het water kookt, omdat het water dat uit een Quooker Kraan komt, altijd kookt. Dat betekent dat u dus altijd een kopje thee kunt zetten zonder dat u daar lang op hoeft te wachten. In steeds meer huizen wordt daarom de Quooker Kraan ook meteen ingebouwd. Vroeg of laat zal deze kraan waarschijnlijk tot de standaarduitrusting gaan behoren van heel veel huizen. Mocht u daarom bij de voorhoede willen horen, dan kunt u altijd een keer naar onze site komen kijken om te zien wat wij hier aan informatie over deze kraan beschikbaar hebben gesteld. U zult zien dat er heel veel voordelen kleven aan deze handige kraan. U kunt namelijk heel veel sneller koken wanneer u deze kraan in huis heeft. Wat dacht u bijvoorbeeld van het maken van pasta? U hoeft slechts de pan met water te vullen en u kunt de pasta meteen in de pan gooien. Dat scheelt u aanzienlijk veel minuten kooktijd en dat betekent dus ook dat het eten veel sneller op tafel zal staan.

Met een Quooker Kraan heeft u altijd kokend water bij de hand

Het mooie van een Quooker Kraan is dat u altijd kokend water bij de hand heeft. Toch hoeft u niet bang te zijn dat het gevaarlijk is om een Quooker Kraan in uw keuken te installeren. Vaak horen wij onze klanten zeggen dat ze liever niet een Quooker Kraan willen aanschaffen omdat ze bang zijn dat hun kinderen zich aan de kraan zullen branden. Wij snappen deze zorg heel goed, maar wij willen u graag vertellen dat deze zorg nergens voor nodig is. Het is namelijk zo dat de kraan is uitgerust met een speciale beveiliging waardoor er nooit ongelukken kunnen gebeuren. Mocht u daarom een keer willen zien hoe een dergelijke kraan werkt, dan kunt u altijd even op het internet gaan kijken naar filmpjes van deze kraan. In deze filmpjes ziet u dat u met een bepaalde knop het warme water uit de kraan kunt laten komen. Zo gebeuren er dus nooit ongelukken en u hoeft niet bang te zijn dat er water op uw kind valt bijvoorbeeld. Ook kan het bijna niet gebeuren dat u zich vergist qua kraan waardoor u dus zelf ook altijd veilig bent.

Bestel deze kraan vandaag nog!

Wilt u graag een dergelijke kraan bij ons kopen? Dan kunt u dat komen doen via onze site. Hier kunt u ook:

  • bekijken welke specificaties de kraan allemaal nog meer heeft
  • bekijken hoe de kraan geïnstalleerd kan worden
  • vragen stellen aan onze specialisten over deze kraan

Wij hopen u binnenkort een keer op Cliemex.nl te mogen ontvangen. Wij van Cliemex staan voor u klaar om u te laten zien wat er allemaal bij ons aangeboden wordt.