Tijdregistratie die geld bespaart

by beheer, 28 september 2018

Voor veel bedrijven is tijdregistratie een gevoelig onderwerp. Aan de ene kant vinden leidinggevenden het vervelend om hun personeel op de vingers te kijken, maar aan de andere kant is het wel belangrijk om overzicht te houden. Bovendien is het belangrijk om altijd de juiste gegevens paraat te hebben, ook wanneer een medewerker op vakantie gaat, of per ongeluk vergeet om de urenregistratie door te geven. Ben jij op zoek naar een goede manier om je tijdregistratie te bewaren? Maak dan gebruik van de software van PersoneelsSysteem. Op de site, https://www.personeelssysteem.nl/tijdregistratie/, lees je meer over de mogelijkheden en kun je direct een account aanmaken. Wat zijn de voordelen van deze software?

  • Digitale tijdklok
  • Handmatig invullen
  • Eerlijke werktijden
  • Vergissing snel aan te passen

In de eerste plaats werkt het programma prima met een tijdklok. De tijdregistratie wordt direct digitaal vastgelegd. Voor medewerkers is het prettig om met een tijdklok te werken. Wanneer zij op werk arriveren hoeven zij alleen ‘in te klokken’, bijvoorbeeld met hun vingerafdruk of met een speciale pas of sleutelhangar. Aan het eind van de dag, wanneer ze het pand weer verlaten, klokken ze weer uit. De tijdregistratie levert dus geen extra werk op. Als leidinggevende of teamleider is een tijdklok ook voordelig, omdat je zo een duidelijk beeld krijgt van de gewerkte uren van je personeel. Wil je liever niet met een tijdklok werken, bijvoorbeeld omdat het te veel moeite kost om dit te organiseren, dan kun je ook handmatig de gewerkte uren invoeren. In de software krijgt iedere medewerker een eigen tabel met werkuren. De uren van iedere dag zijn eenvoudig in te zien en in te vullen. Je kunt dat laten doen door een arbeidskracht, maar je kunt medewerkers ook zelf met de software laten werken. Heb je vragen over tijdregistratie in dit handige programma, of wil je direct aan de slag? Ga dan snel naar bovenstaande site en neem contact op middels het contactformulier!

Tijdregistratie: eerlijk voor beide partijen

Je wilt medewerkers eerlijk belonen voor hun gewerkte uren. Daarom is het belangrijk dat uren op een zorgvuldige manier worden opgeteld. In de software kunnen specifieke marges worden opgegeven, zodat je aan het eind van de rit een eerlijk urenaantal overhoudt. Zo kun je bijvoorbeeld afronden naar de roostertijd, of een minimumblok rekenen van 15 minuten. Maak je een vergissing bij het invoeren van de tijdregistratie? Geen punt! Alle gegevens zijn eenvoudig aan te passen, zodat je database altijd accuraat blijft. Je kunt de tijdregistratie niet alleen bijhouden op de werkcomputer, maar ook vanuit de handige app, of vanaf een externe pc. Dit is ideaal voor thuiswerkers, of medewerkers die regelmatig onderweg zijn. Zij kunnen hun gewerkte uren simpel bijhouden, zonder dat dit veel tijd kost. Dat is prettig werken voor beide partijen! Voor het werken in de app, of op locatie, zijn wel bepaalde rechten vereist. Als teamleider bepaal je of een medewerker in aanmerking komt voor deze manier van tijdregistratie. Heb je vragen over de software? Neem dan gerust contact op met de klantenservice. Met hun hulp heb je het programma in no time onder de knie!

Vergeten uit te klokken!

Werk je met een tijdklok? Het komt wel eens voor dat een medewerker vergeet uit te klokken. Het systeem pakt dit op en verstuurt een e-mail naar de werknemer, maar ook naar de leidinggevende. De gewerkte uren zijn snel aan te passen, waardoor de tijdregistratie niet in gevaar komt. Voor alle diensten en tarieven ga je direct naar de site. De software is eerst 30 dagen gratis te testen, zodat je kunt proberen of het bij je past!