Met Microsoft Teams bent u altijd bereikbaar

by beheer, 18 januari 2019

Met Microsoft Teams bent u altijd bereikbaarOp kantoor werken is fijn. Soms heeft u echter niet de mogelijkheid om dit te doen en gaat u thuis of onderweg aan de slag. Hiervoor kan Microsoft Teams, met andere woorden Skype for Business, een goede uitkomst zijn. Met Microsoft Teams bent u altijd in de gelegenheid om uw collega’s te bereiken om alles te bespreken. Microsoft Teams is onderdeel van verschillende Office 365 pakketten. Bij ClickOn kunt u eenvoudig uw licentie voor Microsoft Teams aanschaffen, waardoor er geen vergaderruimte meer nodig is voor u en uw collega’s. Wij leggen u graag uit wat wij op het gebied van Microsoft Teams voor u kunnen betekenen.

Gesprekken voeren waar ook ter wereld met Microsoft Teams

Met Microsoft Teams kunt u zowel op kantoor, thuis of onderweg iedere vergadering bijwonen, zonder dat daar een aparte vergaderruimte voor nodig is. U heeft alleen uw mobiel, laptop of pc nodig en maakt gebruik van alle mogelijkheden die Microsoft Teams u te bieden heeft. Met Microsoft Teams kunt u onder andere:

  • Chatten
  • Bellen
  • Videogesprekken voeren
  • Vergaderen op afstand
  • Realtime documenten en presentaties delen
  • Zien wie er beschikbaar is

Op een kwalitatief hoogwaardige manier kunt u via betrouwbare netwerken en met een goede verbinding iedereen bereiken die u nodig heeft. U kunt niet alleen inbellen in een vergadering, maar ook even snel een berichtje sturen of een videogesprek voeren. Zo bent u er altijd bij als er op afstand vergaderd moet worden. Wij van Click On kunnen uw Microsoft Team omgeving professionaliseren door een koppeling te maken met Polycom en Lifesize apparatuur in de vergaderruimten. Zo benutten we alle mogelijkheden binnen uw bedrijf en komen we tot het beste resultaat. Zo heeft u altijd alles binnen handbereik. Wij kijken verder dan je vraag. Het resultaat: een oplossing die naadloos aansluit bij jouw wensen en bedrijfsactiviteiten. En het liefst nog een beetje meer dan dat. Als je een belangrijke videomeeting hebt is het van belang dat de techniek altijd werkt. Om dit te garanderen, bieden we 24/7 support aan. Zo heeft u altijd de juiste hulp en kunt u altijd rekenen op deskundig advies en antwoorden. Wij kunnen hier ook altijd meer informatie en de mogelijkheden voor uw bedrijf bespreken tijdens een kennismakingsgesprek. Onze medewerkers leggen u dan graag uit hoe wij u van dienst kunnen zijn en hoe wij het juiste pakket voor uw bedrijf kunnen installeren.

Een hoge kostenbesparing met onze diensten

Click On is uw specialist op het gebied van eenvoudige communicatie voor uw bedrijf. Wij zijn ons ervan bewust dat u te allen tijde bereikbaar moet kunnen zijn en dat samenwerking steeds belangrijker wordt binnen uw organisatie. Hiervoor bieden wij tools waarbij u 24 uur per dag, 7 dagen per week waar dan ook ter wereld met uw collega’s of klanten kunt communiceren op een innovatieve, kwalitatief hoogwaardige en heel persoonlijke manier. Wij zorgen ervoor dat u op ieder moment van de dag gesprekken kunt voeren. Efficiënte communicatie leidt namelijk tot kostenbesparing en tegelijkertijd ook tot betere bedrijfsresultaten en meer werkplezier. Zo geniet u ook in de toekomst van alle voordelen en zult u uw reputatie gelijk zien verbeteren. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, heeft u nog vragen of behoefte aan advies? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://clickon.nl/. U kunt hier ook uw contactformulier invullen. Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van advies.