De multichannel software van Novulo: vernieuwend en perfect voor deze tijd!

by beheer, 25 maart 2019

Multichannel software: heeft u al eens gehoord van deze term? De kans is groot dat het antwoord daarop nee is, en ik moet u bekennen: ik had er ook nog niet eerder van gehoord tot een paar maanden geleden. Multichannel software is software die, zoals de naam eigenlijk al zegt, op verschillende kanalen kan aansluiten. Het is het gebruik van meerdere kanalen op dezelfde software. En dat is iets waar vraag naar is in deze tijd. Er zijn steeds meer verschillende kanalen: denk alleen maar eens aan online en offline. novulo heeft daarom multichannel sofware ontwikkeld waarmee ondernemers op een software pakket kunnen selecteren wat van toepassing is voor hun onderneming. Kijkt u eens op de website van novulo voor meer informatie over deze partij en hun innovatieve software mogelijkheden voor uw bedrijf. 

Multichannel software in elke branche? 

Multichannel software kan in principe in allerlei branches van toegevoegde waarde zijn. Vooral voor de moderne retailer lijkt de software als geroepen te komen. De klant gebruikt vaak verschillende kanalen en als retailer probeer je overal op aan te sluiten. Met de software van novulo bent u nu in staat om via één applicatie alle kanalen te bedienen. Het mooie van deze Multichannel software is dat u zelf kunt kiezen welke modules voor u of uw bedrijf van toepassing en belangrijk zijn. Zoekt u bijvoorbeeld een app waarop u de website en tegelijkertijd het boekhoudprogramma kunt beheren? Dan bent u op zoek naar de Multichannel sofware van novulo

Wie is novulo eigenlijk? 

novulo streeft naar één module die alle ondernemers kan ontzorgen en steeds weer aangepast kan worden aan de wensen van de gebruiker. De software is zo ontworpen dat deze elke keer precies doet wat de gebruiker of organisatie nodig heeft. Daarmee is het voor u elke keer gewoon goed geregeld, ongeacht de omstandigheden of je plaats of rol in de omgeving. En dat is natuurlijk een ontzettend groot voordeel! novulo is gevestigd in Enschede en is elke dag bezig om mooie applicaties te ontwikkelen waarmee het bedrijfsleven naar een hoger plan wordt geholpen. De Multichannel software van novulo is daarvan hét voorbeeld! In 2003 werd het bedrijf opgericht en in 2007 werd het zelfs al uitgeroepen tot meest innovatieve IT bedrijf van Nederland. En dat is zeker iets om trots op te zijn. De jonge directeur is ervan overtuigd dat mensen op de werkvloer zelf moeten kunnen bepalen wat nodig is voor hun onderneming. Om iedere keer uren en uren aan maatwerk te moeten voorkomen, bedacht novulo een handig software pakket dat voor iedere ondernemer interessante mogelijkheden biedt. Juist doordat de software te allen tijde aangepast kan worden aan de wensen en behoeften van de ondernemer of onderneming! Verschillende functies waar novulo op dit moment nog versterking kan gebruiken: 

  • Product owner
  • Software consultant
  • Marketeer 
  • Sofware tester
  • Frond-end developer

Maar ook voor een open sollicitatie staat deze organisatie open. Kijk eens op de site De hoofdvestiging is in Enschede, maar er zijn ook vacatures voor bijvoorbeeld Sliedrecht en Amersfoort die op dit moment open staan. Het team in Enschede is niet gevestigd in een kantoorpand maar in een mooie, oude en gerenoveerde boerderij. Prachtig voor zo’n mooi en vernieuwend bedrijf!