Ghostwriter scriptie gezocht?

by beheer, 7 augustus 2019

Scriptie: het gevreesde stadium waar iedere student mee te maken krijgt. Ook ik moest er in mijn laatste jaar aan geloven. Het begin verliep stroef, ik kreeg niets uit mijn vingers en staarde soms hele middagen naar een leeg Word-document. Dat schoot niet echt op. En toen ik eenmaal wél wat op papier kreeg, bleef ik steeds dezelfde feedback krijgen. Die tegenslag hielp me wederom niet verder… Gelukkig kwam de hulp op het goede moment: ik ontdekte de term ‘ghostwriters’. Met wat zoeken naar ‘ghostwriter scriptie’ kwam ik uit bij stijlfiguurtekstbureau.nl en zo zag ik eindelijk licht aan het einde van de tunnel! Herkenbaar? Lees snel verder en ontdek wat ze voor jou kunnen betekenen.

Ghostwriter scriptie… Wat?

Bij Stijlfiguur Tekstbureau staan experts voor je klaar om je uit de brand te helpen bij problemen met het schrijven van je scriptie. Een ghostwriter is een professionele tekstschrijver die in naam van iemand anders een tekst schrijft, of hulp biedt bij het (her)schrijven van een bestaande tekst. Een ghostwriter scriptie helpt je dus je scriptie te schrijven, als je dat wilt.

Dit is wat je van een ghostwriter scriptie kunt verwachten:

  • hij schrijft kwalitatief goede teksten;
  • de teksten zijn helder en prettig leesbaar;
  • niemand hoeft te weten dat jij hulp hebt ingeschakeld van een ghostwriter scriptie.

Je kunt dus gewoon je eigen naam onder je scriptie zetten en hoeft nergens te vermelden dat de ghostwriter scriptie hier ook een aandeel in heeft gehad!

Stijlfiguur voor jouw ghostwriter scriptie

Wil je een goede en betrouwbare ghostwriter scriptie, dan ben je bij Stijlfiguur Tekstbureau zeker aan het juiste adres. Door haar ervaring in het wetenschappelijk schrijven en verwerken van relevante documenten, weet zij precies wat er moet gebeuren om een goede scriptie te realiseren. Stijlfiguur biedt:

  • duidelijke prijsafspraken;
  • snelle levering;
  • ‘eerst zien, dan geloven’;
  • een slagingspercentage van 95%;
  • hulp voor hbo- en wo-studenten;
  • alleen professionele tekstschrijvers;
  • ghostwriter scriptie ook voor Engelstalige teksten.

Wil je hier gebruik van maken, dan moet je wel zelf een aantal documenten aanleveren. En daarvoor geldt: hoe meer, hoe beter! Je kunt dan denken aan het reglement, je onderzoeksvoorstel of plan van aanpak, je scriptie tot zover je het af hebt en eventueel de feedback die je verkregen hebt. Op die manier wordt er gekeken naar een ghostwriter scriptie die ervaring heeft met jouw vakgebied, zodat je zo snel en goed mogelijk geholpen kunt worden.

Ghostwriter scriptie inschakelen: mag dat wel?

Natuurlijk verwacht je school dat jij je scriptie zelf schrijft. Plagiaat is dan ook verboden en je kunt gemakkelijk door de mand vallen wanneer je stukken overneemt van andere studenten of van het internet. Niet zo handig! Maar door een ghostwriter scriptie in te schakelen, krijg je hulp bij het schrijven van je scriptie zonder zaken te kopiëren. Zo kun je je slagingspercentage verhogen, waardoor je sneller afstudeert. Natuurlijk is er geen waterdichte garantie dat je direct slaagt, maar feit is dat 95% van de studenten die een ghostwriter scriptie inschakelt bij Stijlfiguur de scriptie met succes afrondt.

Dus loop je ook al een tijdje vast met je scriptie? Aarzel dan niet en kies voor een ghostwriter scriptie bij Stijlfiguur, zodat jij dat diploma in no-time binnen hebt. Ik had gewild dat ik dit eerder wist!

Lees meer…