Sim only of toch een abonnement kiezen?

by beheer, 30 september 2019

Hé jij daar, telefoongek! Waarom zou jij voor een sim only kiezen? Wat maakt een sim only het kiezen waard? Vandaag zul jij alles leren over sim only, via simonly.com. Als jij er ook genoeg van hebt om veel te veel te betalen voor een telefoonabonnement, dan is een sim only abonnement de uitkomst voor jou. Het is een voordelig en aantrekkelijk alternatief. Bij dit abonnement betaal je namelijk alleen nog maar voor een bundel in plaats van dat je voor een bundel en een toestel kiest. Je kunt op de aangegeven site kijken wat de beste keuze voor een abonnement is en je kunt vervolgens kiezen wat de beste en goedkoopste aanbieder is.

Wat houdt een sim only abonnement dan precies in? 

Bij een sim only abonnement ontvang je zoals gezegd dus niet een telefoon die je maag gebruiken, maar je ontvangt alleen een simkaart. Het is ook nog eens zo dat deze vorm niet geschikt is voor personen die al een telefoon hebben gehad die goed werkt en om deze reden graag willen kiezen voor een abonnement. Waarom zou je voor een dergelijk abonnement kiezen? Wel, dat is vanwege het volgende. Als je toestel het nog wel goed doet, maar je een nieuw abonnement wilt, dan is het natuurlijk erg zonde om een nieuw mobiele telefoonabonnement te nemen. Het komt er namelijk al snel op neer dat jij meer moet betalen dan dat jij eigenlijk wilt. Dat moet je – met andere woorden – zien te voorkomen. Je betaalt namelijk niet alleen de kosten voor het bellen, internetten en samen, maar het komt er ook op neer dat je de kosten betaalt voor de telefoon die je gebruikt. Als de onderhavige situatie van toepassing is op jou, dan kun jij maar beter kiezen voor een sim only abonnement, want in dat geval hoef je niet meer voor een toestel te betalen. Je betaalt zoals gezegd voor een los simkaartje. Dit scheelt ontzettend in de kosten, waardoor je bijvoorbeeld weer een duurder telefoonhoesje kunt kopen of kunt kiezen voor andere accessoires. Dit biedt een heleboel mogelijkheden, waar jij op jouw beurt weer van kunt profiteren. 

Wat zijn precies de voordelen van een dergelijk abonnement? 

We kunnen alvast kort samenvatten wat de voordelen zijn van een dergelijk abonnement. Dat zijn namelijk de volgende: 
  • Het is maandelijks opzegbaar 
  • Je hoeft niet te veel te betalen voor een regulier mobiel abonnement 
  • Het is daarnaast ook nog eens maandelijks aanpasbaar 

Het mooie is dat het maandelijks opzegbaar is, zodat als jij je bedenkt, je er vanaf kunt. Dat is namelijk vaak het probleem, dat je iets aangaat maar er vervolgens niet meer vanaf kunt. Je moet je daarom van te voren afvragen of iets bij je past of niet en of het aansluit bij jouw behoeften, wensen en aansluit bij wat jij nodig hebt. Nu is het natuurlijk te hopen dat jij met de juiste adviezen niet meer verkeerd kunt kiezen. Dat lijkt ons ook onmogelijk, want sim only is vrijwel voor iedereen geschikt, zoals we net al aangaven. Ben jij ook overtuigd?